Мобильная версия
Кошик 0

Початок продажів рішення "BAS АГРО. Бухгалтерія"

04.01.2021 Сповіщаємо про початок продажів галузевого рішення "BAS АГРО. Бухгалтерія".

Програма "BAS АГРО. Бухгалтерія" призначена для автоматизації бухгалтерського та податкового обліку, включаючи підготовку обов'язкової (регламентованої) звітності в організаціях, що здійснюють сільськогосподарську діяльність і будь-які інші види комерційної діяльності: оптову і роздрібну торгівлю продукцією сільгоспвиробництва, комісійну торгівлю (включаючи субкомісію), надання послуг, виробництво і т.д. Рішення може ефективно використовуватися на сільськогосподарських підприємствах, що займаються рослинництвом, тваринництвом, птахівництвом, переробкою і реалізацією сільськогосподарської продукції.
Програма включає специфічні галузеві механізми і всю функціональність рішення "BAS Бухгалтерія"

З 16.01.2021 р. програмні продукти, які включають рішення "Бухгалтерія сільськогосподарського підприємства для України" знімаються з продажу. Підтримка програми "Бухгалтерія сільськогосподарського підприємства для України" здійснюється до закінчення здачі звітності за 2-й квартал 2021 року (до 31.07.2021 р.).
Придбати продукт "BAS АГРО. Бухгалтерія" на умовах апгрейда за фіксованою ціною 300 грн. можуть зареєстровані користувачі програмних продуктів, що включають конфігурацію "Бухгалтерія сільськогосподарського підприємства для України" версії ПРОФ при наявності діючого договору ІТС.
Звертаємо увагу, що пільговий апгрейд виконується тільки на основну поставку продукту без урахування додаткових і серверних ліцензій. Обмежень за термінами пільгового апгрейда немає.   Для виконання апгрейда необхідно повернути реєстраційну картку, користувацьку угоду і ключ захисту платформи (тільки для продуктів з апаратним захистом). Ключі захисту конфігурації залишаються у користувачів для можливості архівного перегляду даних.

Для користувачів, які здійснили перехід з програмних продуктів, що включають конфігурацію "Бухгалтерія сільськогосподарського підприємства для України", на "BAS АГРО. Бухгалтерія", передбачений апгрейд клієнтських ліцензій цих галузевих продуктів на клієнтські ліцензії "BAS АГРО. Бухгалтерія" на таку ж кількість робочих місць за фіксованою ціною 1320 грн.

За деталями звертайтеся за телефонами:
+38 (044) 459 777 8
+38 (067) 459 777 8
+38 (066) 175 044 4



Все новини