Мобильная версия
Кошик 0

Проведення семінару та онлайн-трансляція "Лекторію", 14 червня 2018 року в м. Київ

Проведення семінару та онлайн-трансляція "Лекторію",  14 червня 2018 року в м. Київ

14 червня 2018 року в рамках онлайн-сервісу "Лекторій" заплановано проведення семінару для користувачів
програм автоматизації бізнесу, у яких є діючий договір ІТС, на тему "Актуальні питання ПДВ та
оподаткування доходів фізичних осіб: про що слід пам'ятати бухгалтеру".
Для користувачів ІТС, які не зможуть прийняти участь в очному варіанті, особливо це стосується
користувачів з інших міст, буде організовано онлайн-трансляцію заходу. Відеозапис трансляції після проведення
"Лекторію" буде опублікований на інформаційному порталі ІТС.
Актуальні питання ПДВ та оподаткування доходів фізичних осіб:
про що слід пам’ятати бухгалтеру
Запрошуються бухгалтери та керівники підприємств!
В ПРОГРАМІ «ЛЕКТОРІЮ»:
    Оподаткування доходів фізичних осіб і зарплатні акценти 2018 року .
Губіна Ірина, експерт з податкового планування, автор численних публікацій з оподаткування і бухгалтерського обліку.
•    ЄСВ: нарахування, звітність, надання. Очікувані зміни в звітності по ЄСВ: на що слід звернути увагу; важливі показники звітності по ЄСВ для статусу роботодавця; помилки в ЄСВ-звітах, які негативно вплинуть на стаж працівника в системі пенсійного та соціального страхування; довідки за формою ОК-5 і ОК-7.
•    Соціальне страхування. Аналіз змін, що готуються в нормативну базу по нарахуванню лікарняних і декретних.
•    ПДФО і військовий збір. Як правильно скористатися «путівочною» пільгою в 2018 році; кардинальна зміна позиції ДФС України з приводу подарунків; оподаткування підзвітних коштів; додаткові блага у формі № 1ДФ і позиція ДФС України з окремих питань.
    Нюанси кадрового обліку та розрахунок заробітної плати в редакції 2.0 Бухгалтерії для України.
Редактор рубрик ІТС з методичної підтримки програм для автоматизації бізнесу.
    Актуальні питання ПДВ: законодавчі зміни та роз’яснення від ДФС України.
Дробоття Сергій, редактор рубрики ІТС «ПДВ: правила оподаткування та обліку», податковий консультант у сфері оподаткування, автор численних аналітичних матеріалів.
•    Оновлений порядок блокування реєстрації в ЄРПН. Автоматизований моніторинг відповідності податкових накладних критеріям оцінки ступеня ризиків; що потрібно зробити для розблокування реєстрації податкової накладної в ЄРПН; порядок роботи комісій, які приймають рішення про реєстрацію в ЄРПН; таблиця платника податків.
•    Строки реєстрації в ЄРПН. Особливий строк реєстрації розрахунку коригування із «-»; штрафні санкції за порушення строків реєстрації.
•    Помилкова податкова накладна. Відображення у податковій звітності; порядок виправлення помилки; вплив зареєстрованих в ЄРПН помилкових податкових накладних на СЕА ПДВ.
•    Розрахунок коригування.  Причини коригування ПДВ; чому ДФСУ визнає лише сім причин коригування ПДВ при заповненні розрахунків коригування?
    Приклади складання розрахунків коригування та інтеграція з сервісами електронного документообігу в типових програмах для автоматизації бізнесу.
Редактор рубрик ІТС з методичної підтримки програм для автоматизації бізнесу.
Для користувачів ІТС, які не зможуть прийняти участь в семінарі, особливо це стосується користувачів з інших міст, буде організовано онлайн-трансляцію заходу. Більше інформації на сайті www.unionba.com.ua.
ОЧНА УЧАСТЬ У СЕМІНАРІ:
                Безкоштовна для користувачів програм автоматизації бізнесу, у яких є діючий на дату проведення семінару договір ІТС ПРОФ (як платний, так і пільговий). Безкоштовна участь розповсюджується на двох людей від організації;
                300 грн. з ПДВ для звичайних учасників, в тому числі для користувачів, у яких є діючий договір ІТС ТЕХНО, та за третю і більше осіб від організації, у якої є діючий договір ІТС ПРОФ.
ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ:
                Безкоштовна для користувачів програм автоматизації бізнесу, у яких є діючий на дату проведення онлайн-трансляції договір ІТС ПРОФ (як платний, так і пільговий). Безкоштовна участь розповсюджується на одну людину від організації;
                150 грн. з ПДВ для звичайних учасників, в тому числі для користувачів, у яких є діючий договір ІТС ТЕХНО, та за другу і більше осіб від організації, у якої є діючий договір ІТС ПРОФ.

Обов’язкова попередня реєстрація на сайті www.unionba.com.ua або за тел.: (044) 4224178




Все новини